Facebook Watervrienden Valkenswaard

Nieuwsdetails

31-05-2021

Onze nieuwe voorzitter voorgesteld

Ik ben Shandor Verstappen, en ik heb sinds 28 april 2021 het stokje van Maarten van Gerven overgenomen als voorzitter van de Watervrienden Valkenswaard.

Ik ben vroeger begonnen met zwemmen bij de Watervrienden toen ik 5 jaar oud was. Ik vond zwemmen toen zo geweldig, dat ik er met mijn zusje ons doel van had gemaakt zoveel mogelijk diploma’s te halen als maar kon. A, B, C, zwemvaardigheid, survivallen, snorkelen, noem maar op! Langzamerhand begonnen bij de Watervrienden de mogelijkheden tot het behalen van diploma’s op te raken, wat wij toch wel erg jammer vonden. Ik heb toen nog een hele tijd recreatief bij de Watervrienden gezwommen tot ik werd geïnformeerd tot mogelijkheden om zelf een zweminstructeur te worden. Die kans heb ik natuurlijk meteen gegrepen. Ik heb toen lange tijd met plezier lesgegeven bij de Watervrienden en ontzettend veel gelachen met de gezellige mensen waaruit het kader bestaat.

Daarna ben ik helaas wat minder vaak kunnen komen omdat ik het erg druk kreeg met mijn toen nog lopende opleiding, International Business, in Maastricht. Het combineren van de twee was soms erg lastig en ik miste de gezelligheid en saamhorigheid van de Watervrienden. Ik kon daarom niet anders dan weer meer tijd te steken in de vereniging, en hoe beter dan als voorzitter.

Ik heb er zelf ontzettend veel zin in en ben er zeker van dat we er samen een supertijd van gaan maken komende jaren!

Tot op het zwembad!