Facebook Watervrienden Valkenswaard
Recreatief

Zaterdag
Op zaterdag wordt er van 9.00 - 9.30 gezwommen door senioren en van 9.30 - 10.00 is er trimzwemmen. Beide gezellige groepen, die regelmatig iets te vieren hebben. Er wordt dan na het zwemmen in onze verenigingsruimte nog even met koffie/thee en vlaai gezellig nagepraat.
Vanaf 10.00 uur is er ruimte voor de wedstrijdploeg. 

Maandag
Wil je graag langer dan een half uur zwemmen? Dat kan op maandagavond. We zwemmen dan van 22.15 tot 23.00 uur. Een mooi moment om de dag af te sluiten.

Donderdag
Vanaf 19.30 tot 20.30 hebben we verschillende groepen recreanten. De fanatieke conditiezwemmers kunnen op deze avond goed vooruit. Maar ook rustig baantjes zwemmen kan natuurlijk. Op deze avond is er voor iedereen wel een geschikte groep te vinden.

Vrijdag
Op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.15 uur hebben we het hele bad gereserveerd voor dames.
Dat dit een heel gezellige groep is blijkt wel uit het grote aantal dames dat al meer dan 25 jaar lid is. Zwemmen is meer dan een diploma halen. Het is vooral ook een leuke en heel gezonde sport voor jong en oud.
De kans op blessures is minimaal. Toch gebruik je veel verschillende spieren. Met zwemmen blijf je fit en in goede conditie.

Recreatief

Bij de Watervrienden Valkenswaard hebben we veel verschillende mogelijkheden om recreatief te zwemmen. Je kunt rustig baantjes zwemmen, je conditie verbeteren of een combinatie hiervan. We hebben voor alle leeftijden en op verschillende dagen groepen hiervoor. De lessen worden afgestemd op de behoefte van de groep en gegeven door goed opgeleide, ervaren begeleiders. Dus waarom in de hal wachten als je kind leert zwemmen? Blijf in die tijd zelf in beweging in één van onze recreatieve groepen.

Inschrijven Contributie