Facebook Watervrienden Valkenswaard

Nieuwsdetails

1-11-2023

Update wegwerkzaamheden

Laatste fase asfaltonderhoud Geenhovensedreef

Vanaf maandag 30 oktober start de 3e en laatste fase van het groot asfaltonderhoud aan de Geenhovensedreef. Als het weer een beetje meezit zijn de werkzaamheden rond eind november afgerond.

 

In deze fase is de kruising Geenhovensedreef/Haagstraat weer open, maar zijn de kruisingen met de Pastoor Heerkensdreef en Kempischebaan afgesloten. Bedrijvenpark Den Dries en Sportpark Den Dries zijn in deze fase nietmeer te bereiken vanaf de Eindhovenseweg, maar alléén via de Nieuwe Waalreseweg. Nabij de kruising met de Pastoor Heerkensdreef rijdt het verkeer over een tijdelijke noodweg.

 

De omleidingsroute richting het sportpark loopt via de Europalaan – Valkenierstraat – Carolusdreef - Waalreseweg en Nieuwe Waalreseweg. Om sluipverkeer door de wijk Geenhoven te voorkomen is ook de kruising met de Kempischebaan afgesloten.

 

Fietsers worden door middel van tijdelijke maatregelen ter plaatse omgeleid. 


Meer informatie:

Actuele informatie over het vervolg van de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef vindt u op https://www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-geenhovensedreef en op de aankondigingen naast de weg.