Facebook Watervrienden Valkenswaard

Nieuwsdetails

22-03-2018

Bent u actief op Facebook?

Dan is het goed om te weten dat daar de komende maanden een aantal zaken radicaal gaan veranderen. Uw tijdlijn komt er bijvoorbeeld anders uit te zien. De posts van vrienden en familie krijgen voorrang boven de posts van media en bedrijven. Hoe blijft u dan toch op de hoogte van CPS nieuws op Facebook? Een like is namelijk niet meer genoeg.

De oprichter van Facebook, Mark Zuckerberg, maakte in januari bekend dat het gaat om de grootste verandering in jaren. Volgens Zuckerberg zal het gevolg zijn dat we minder tijd op Facebook gaan spenderen, maar dat de tijd die we spenderen op Facebook waardevoller gaat zijn. U zult minder content van bedrijven en media gaan zien. Pas wanneer uw vrienden bijvoorbeeld veel reageren op een bericht, zal dit bericht ook in uw tijdlijn verschijnen. Dat is voor iedereen goed nieuws.

Zo mist u geen berichten
Toch zal het even wennen zijn. Wij willen onze volgers ook graag op de hoogte houden van informatie,  laatste nieuws, de verbouwing en meer. Wilt u deze berichten niet missen? Dan beschrijf ik hieronder hoe u dat binnen 30 seconden regelt, want liken is niet langer genoeg.

Mobiel

Ga op uw mobiel naar de Watervrienden-Valkenswaard Facebookpagina
Klik op ‘Vind ik leuk’ (als u dat nog niet gedaan hebt)
Klik op het icoontje ‘Volgen’
Dat verandert nu in een icoontje met ‘Volgend’, klik er op.
Klik op het icoontje ‘Als eerste weergeven’

Laptop

Ga op uw desktop/laptop naar de Watervrienden-Valkenswaard Facebookpagina
Klik op ‘Vind ik leuk’ (als u dat nog niet hebt gedaan)
Klik op ‘Volgend’ en selecteer “Als eerste weergeven’